General

Der Er Nogle Typer Bredbåndsinternet

Udtrykket bredbånd henviser til internetbåndbreddeforbindelsen. Udtrykket båndbredde bruges generelt til at henvise til hastigheden af ​​dataoverførsel med hensyn til computernetværk og internetforbindelser. Bits per sekund bruges til at måle dataoverførsel. I en bredbåndsinternetforbindelse er overførselshastigheden meget høj sammenlignet med en opkaldsinternetforbindelse. Der er forskellige typer bredbåndsinternetforbindelser afhængigt af hastighed, pris og tilgængelighed. Bortset fra det vil du måske besøge Bredbaand.Me Bloggen for at få Danmarks bedste bredbåndsinternet.

Her er nogle typer bredbåndsinternetforbindelser:

ADSL- og SSL-bredbåndsinternetforbindelse

ADSL er den mest anvendte bredbåndsforbindelse. Det bruges i vid udstrækning til hjemmet og kommercielle formål. ADSL er en digital kanal, der kan bruges til at få adgang til internettet uden at forstyrre telefonlinjer. ADSL fungerer ved hastigheder på 512 kbps og derover. ADSL muliggør højhastighedsinternetforbindelser uden at afbryde optagne telefonlinjer. I tilfælde af en ADSL-forbindelse er downloadhastigheden større end uploadhastigheden. Derfor kaldes det ‘asymmetrisk’ på grund af forskellen i download- og uploadhastigheder.

SDSL (Symmetric Digital Subscriber Line)

SDSL svarer til ADSL, kun forskelligt i et aspekt, nemlig uploadhastigheden. SDSL-bredbåndsinternetforbindelser er kendetegnet ved identiske upload- og downloadhastigheder. Dette er nyttigt til kommercielle og forretningsmæssige formål, hvis der kræves høje uploadhastigheder, og en SDSL-forbindelse opfylder kravene til det. SDSL koster mere end ADSL, men dette er ikke en byrde, når man overvejer fordelene fra forretningssiden.

Trådløs bredbåndsforbindelse til internettet

Trådløs internetforbindelse er en nødvendighed hele dagen. I dag har bærbare computere, håndflader og mobiltelefoner alle en trådløs internetforbindelse. Downloadhastigheden, der leveres af denne type adgangsteknologi, varierer fra 128 kbps til 2 Mbps. Denne teknologi udvikler sig på grund af den stigende brug af trådløse enheder såsom mobiltelefoner og bærbare computere og kapsler.

Satellitbredbåndsforbindelse til internettet

Alle former for bredbåndsinternetforbindelse, der tidligere er beskrevet, har begrænset geografisk dækning. Satellitbredbåndsinternetforbindelse er løsningen på dette problem. I denne type internetforbindelse giver geostationære satellitter internetadgang. Det kræver en parabolantenne og er nødvendigt. anden understøttende hardware til at modtage signalet. Den hastighed, der tilbydes af satellitinternetforbindelse, er 2 Mbps til download og 1 Mbps til upload. Denne hastighed er mindre sammenlignet med andre typer bredbåndsforbindelser. I satellitbredbåndsforbindelser påvirker vejrfaktorer det meste af signalet på denne type bredbåndsinternetforbindelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *