General

Tingene Du Ikke Kan Gjøre Mens Du Holder En Damp

Akkurat nå ønsker vi virkelig å hjelpe de nye dampene med å forhindre uønskede ting når de damper. Det er noen tilfeller der vaping kan gå galt, akkurat som de eksploderende tilfellene. For å forhindre en slik ulykke må du kjøpe den beste fordamperen. Her er tingene du kan og ikke kan gjøre mens du holder en damp. besøk oss på enikotin.no.

Tingene du ikke kan gjøre mens du holder, bruker eller oppgraderer din fordamper

1. Ikke lad den for lenge. Hvis du gjør det, er det en sjanse for at fordamperen din vil blåse opp eller bare miste batteriets holdbarhet. Det er best for deg å koble fra laderen når den er full umiddelbart. Alle typer damper har vanligvis indikatorlysene som kan gi deg skiltet hvis det er fulladet.

2. Bruk aldri den tilfeldige eller imiterte laderen. Bruk alltid standard eller anbefalt. Det er på grunn av at standardene har utkoblingsfunksjonen som er i stand til å slå av dampen automatisk hvis strømstigningen skjer.

3. Vær forsiktig når du holder eller beholder din egen fordamper, spesielt den elektriske. Hvis det faller og brikken er ødelagt, vil du aldri kunne bruke den igjen.

4. Når du oppgraderer eller vil legge til spolen i dampen din, må du vurdere ohm og spenning / watt på batteriet. Du kan sjekke vape -diagrammet for å bestemme riktig ohm, spenning eller watt for din egen fordamper for å forhindre uønskede problemer. Hvis du var forvirret, kan du be om noen forslag fra forumene for vaporizers -fellesskap, sosiale medier eller komme direkte til noen av dem i byen din.

5. E-væsken har den søte aromaen og kan likt barna. Hold den langt borte fra stedene som barna kan nå. Det er fordi e-væsken er en kjemikalie og kan være farlig hvis den forbrukes av barn. Selv det vil være alvorlig for de voksne hvis de spiser det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *